בדיקת EMG לא תקינה, מה הפתרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/12/2016 | 14:24 | מאת: בני

תקופה ארוכה שאני סובל מהירדמות הירך במצב של עמידה או שכיבה, עד כדי כאב של שריפה שמעיר אותי פעמים רבות במשך הלילה. בבדיקת EMG התוצאות כדלהלן: the respone in the lat femoral cutaneous nerve is absent, compatible with meralgia paresthetica לפי הרופא שביצע את הבדיקה, היא איננה תקינה, אולם אין מה לעשות בנידון, וצריך להתרגל לזה. ברצוני לדעת מה דעתך בנושא

יש טפולים ל מרלגיה פרסתטיקה. פנה לנוירולוג. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים