ADD ומעי רגיז........

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

10/11/2016 | 16:24 | מאת: חן

שלום אני בת 25 וסובלת מהפרעת קשב וריכוז שלא טיפלתי בה. אני עכשיו נזכרתי לטפל בה מכיוון שהקשב וריכוז החמירו ושאני מתקשה למצוא עבודה וגם להתחיל ללמוד.. הבעיה שלפני חצי שנה החל אצלי מעי רגיז קשה עם עיוותים חזקים שמחמיר גם מלקיחת תרופות...ואני מפחדת לנסות ויואנס או קונצטרה.. כי קראתי בעלון שכן יש תופעות לוואי של כאבי בטן.. אם אני אקח ואכן יהיו לי כאבי בטן אז הם יעברו? אתה יודע? ודבר שני אני סובלת מטיניטוס והיפראקוזיס (רגישות יתר לצלילים)אתה יודע אולי אם הויואנס מחמיר גם את הבעיות האלה? כי קראתי באינטרנט שיש אנשים שכן החמיר להם. תודה רבה.

10/11/2016 | 16:26 | מאת: חן

ויש לי עוד שאלה האם יש דרכים טבעים לטפל בקשב וריכוז? אני סובלת מADD די קשה למרות שלא אובחנתי. ניסיתי בעבר לקחת 20 מ"ג ריטלין ו17 קונצטרה שגם לא עזרו...

שלום רב את מתארת מקרה קלאסי ששווה לשקול טיפול באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק. הסיבה לכך היא שהטיפול יכול לעזור למכלול הבעיות מחד (רגישות יתר לצליל, מעי רגיז, הפרעת קשב) ואין לו תופעות לוואי מהותיות ובפרט לא תופעות לוואי הקשורות למערכת העיכול. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק