ד"ר בורנשטיין לכל המעוניינים/ות
דיון מתוך פורום כירורגיה פלסטית אסתטית
שלום מספר הטלפון של בורנשטיין הוא : 03-5223755/44 058-910071 ביום ראשון הבא בעזרת השם אני עושה אצלו הגדלת חזה. לא יכולה כרגע להמליץ מאמינה שאוכל אחר כך לעשות זאת... קבלתי המלצות חמות מאוד מאוד.
תעדכני אותנו איך היה הניתוח, ושיהיה בהצלחה!
אני עשיתי אצלו והוא צילק לי את החזה !!!
אל תקשיבי לאף אחד, יש לי לפחות 5 ידידות שעשו אצלו ויצא מהמם! המון בהצלחה והחלמה מהירה! תוך שבוע - ואת תהיי הבחורה הכי מאושרת בעולם! אני בטוחה!
קודם כל שיהייה בהצלחה, ורק שתדעו שדר' בורנשטיין הוא שמבצע רבע מכל ניתוחי החזה בארץ! מי שאומרת שהיא לא מרוצה זה בד"כ כי יצא לה יותר קטן מהמצופה, מה שדר' בורנשטיין מזהיר. מי שהצלקת שלה לא יפה, או לא הגלידה יפה יכולה לשאול כל רופא והוא יגיד לה שהצטלקות של עור הוא דבר אינדבידואלי ותלוי בסוג עור.
אני מאוד מרוצה והתוצאה מהממת.גם אני קיבלתי המון המלצות.בהצלחה!
אחזור אליכן ביום רביעי חמישי הבא ביי לכולן ותודה על ההתייחסות
בהצלחה חמודה, אני רק בתחילת הדרך, קבעתי יעוץ אצל קליין, בורנשטיין ועוד אחד..... כייף לך שכבר החלטת...ספרי לנו רשמים אח"כ.
באילו בתי חולים דר' קליין ובורנשטיין מנתחים?
בבית הרופאים בריינס בורנשטיין מעולה קליין לא משהו