לימודי תואר שני

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/02/2005 | 15:03 | מאת: גלית

שלום, רציתי להתייעץ: אני מטפלת באומנות מזה מס' שנים. למדתי באחת התוכניות שאינן מקנות תואר שני בתחום. התואר הראשון שלי הוא במדעי ההתנהגות (אונ' בן גוריון). אני שוקלת כרגע המשך לימודים ללימודי תואר שני, בעיקר במחשבה על העתיד: לימודי פסיכותראפיה (הדורשים תואר שני). ההתלבטות שלי היא לגבי לימודי תואר שני מתאימים- גם ללימודי הפסיכותראפיה העתידיים וגם לתחום עיסוקי ולפיכך לתחום העניין שלי ולהרחבת ידיעותי. אשמח לקבל המלצות.

21/02/2005 | 19:18 | מאת: שרון

אני חושב שללימודי פסיכותראפיה את לא צריכה תואר שני, עצם העובדה שאת מטפלת באומנויות מספיקה לך(אני יודע שבירושליים ובחיפה זה מספיק)

06/03/2005 | 22:25 | מאת: טלי וינברגר

גלית שלום רב, כפי ששרון כתבה לך, אכן רוב בתיה"ס לפסיכותרפיה מתחשבים במטפלים באומנויות ולא דורשים תואר שני אלא מסתפקים גם בלימודי תעודה שניתן ללמוד מיד לאחר התואר הראשון. שיהיה בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית