תגידו מה יהיה כאן ? סקר !
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
מתי נראה לכם יהיה שלום במזרח התיכון ? א: בעוד כחמש שנים בערך ב: בעוד 20 שנה ג: לא יהיה כאן שלום גם בעוד 100 שנה. ד: לא מעניין אותי אם יש שלום או לא. לצערי, אני חושש שאני בוחר באופציה ג' ככה זה נראה לי. הלואי ואתבדה.
גם באופציה ג.'
ג
שאלת הסקר בכלל צריכה להיות האם בעתיד יהיה כבר כ"אן " האם בכלל יהייה מקום כזה המכונה אצל חברי בני עדות המזרח "מזרח תיכון" לי נראה שהטיל הבליסטי כבר חומש ,האורניום בפנים,הפרסים סיימו לאכול אורז פרסי יקר הם רק לא מוצאים את הגפרור שיצית את הפתיל צל יודע שאני מומחית לענייני פתילים (קצרים) ולפתיליות
את רוצה לומר לי שאינך מאמינה למנהיגים שכל הזמן נפגשים ועושים הסכמי שלום ? קטנת אמונה שכמותך. רק נפנה עוד קצת שטחים, כמו למשל את שדרות ואת אשקלון, ואת אשדוד ויבוא השלום. ואת רמת הגולן. ואת שער הנגב. ואת חצי ירושלים. ואולי עוד מקום קטן פה ושם. לא רציני. טוב, אולי ניתן להם גם את תל אביב. וזהו זה. אחר כך על בטוח יהיה שלום. בפירוש שמעתי את יוסי ביילין אומר כך. ואומרים שהוא איש נורא חכם. למה להיות פסימיים ?
בטח שיהיה מקום כזה שמחה . הוא יהיה מאוד חדש התיכון הזה . נקווה שלא רק תיקנים יגורו שם . פתיל? אני ? את יודעת שמחה שהפתיל זה חלק מבגדיי הטבעיים . את באה לסיור בחיק הטבע ? כשעוד אפשר ? אה? תברחי תברחי אני עוד אשים כאן מלכודת עכברים.