אני מה זה עייף

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/04/2008 | 13:36 | מאת: שלומי

בא לי לישון אחחחחח אילו רק היתה לי עכשיו מיטה נוחה עם כרית כזאת של פוך גדולה ושמיכת פוך וואי וואי וואי הייתי מתכרבל בפנוכו ושוקע בחלומות פז אבל אבל המצב הוא שאין לי לא מיטה ולא בטיח, הבנתם ? זה המצב. אז מה שנשאר לי זה רק לחלום חלומות פז. את זה כידוע אפשר לעשות גם בהקיץ. ואם כבר לחלום חלומות למה לא לחלום על עוד כמה דברים נחמדים ? למשל, שאני זוכה במליון דולר והולך לבזבז את זה בכיף הבנתם ? או שלא הבנתם ? כי אם לא הבנתם אני בהחלט מוכן להסביר את זה שוב לאט לאט אין לי בעיה אני יהיה לארג' איתכם היום. אני עושה היום יום של סבלנות. יענטו לא להתעצבן משום דבר אדרבה בואו תנסו לעצבן אותי נראה אם אצליח לעמוד בזה בסדר ? מי בא לעצבן אותי ? חחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר אומר לכם שחבל לכם על הזמן קטעים שלכם בעצבנות רבה וברוגע מופלא שלומי העצבני סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם לא להתייחס לשטויות, שכחתי לקחת הבקר הכדורים וזה מה קורה פאשטייסטם ?

28/04/2008 | 13:41 | מאת: מיכל...

שלומקה איך היית מבזבז מליון דולר?

28/04/2008 | 15:37 | מאת: שלומי

אבל האמת ממש לא קשה לבזבז. נכון או לא ? האמת, לא הייתי משתולל. היתי סוגר איזה סכום נכבד ומקבל את האחוזים. אני לא רכושני. הבנת ? לא חסר לי וילה בקיסריה ורכב 4 על 4 ממש לא. מה את היית עושה למשל ?

28/04/2008 | 19:06 | מאת: פרח

למה אתה כל כך עייף. בדרך כלל עייפים בצהוריים אחרי ארוחה עתירת פחמימות. אם אין לי אפשרות לישון אני שותה קפה טורקי.וזה מקפיץ אותי להילוך גבוה תוך שתי דקות. מקווה שמאז כבר הצלחת לתפוס תנומה ולהתכרבל עם פוך רך במיטה טובה.