שימו לב!
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
היי לכולם, החל מיום שישי, ה - 24.11.06, אני מפסיקה לנהל את הפורום מסיבות אישיות (עידכנתי את העורך של דוקטור'ס בעניין). עניינים אישיים דורשים ממני כרגע המון תשומת לב ואנרגיה, ואני לא רוצה שזה יבוא על חשבון הגולשים בפורום, מאחר ואני יודעת שאני לא מספיק פנויה עבורם. עד יום שישי אהיה כאן כרגיל. לאחר מכן - אהיה כאן לעתים (כשיזדמן לי) כמבקרת מן המניין. שבוע טוב לכולם, הרה.
אני מצטערת לשמוע שלא תמשיכי לנהל את הפורום. שכן ניהלת אותו בצורה מאוד מכובדת, עניינית ומקצועית. מאוד אהבתי לקרוא את תשובותייך. ולמדתי עלייך שאת אישה עם הרבה חוכמת חיים וחן. מאחלת לך בהצלחה בעניינים האישיים. ושיהיו לך חיים יפים. לי
מה בקושי הספקתי להיכנס ולהכיר את הפורום וכבר מיתחלפת המנהלת איזה באסה את דפכה נישמעת לי אחלה בת אדם שידעת ליתמך כמו שצריך שיהיה לך בהצלחה בהמשך וחבל שלא הספקתי להכיר אותך קצת יותר
תודה רבה על הדברים שלך. כפי שכתבתי, אמשיך מדי פעם לבקר כאן. להשתמע בסביבה, הרה.
תמיכה הדדית בלי הרה ????? מה יהיה ? אולי תספרי לנו קצת על הסיבות האישיות ? רומן אולי ??? הלואי. נשמח. טוב , מה אומר ומה אדבר, תחסרי לנו מאד מאד. אז אולי מיכלינקה תחזור ? אולי שמחוש ? אולי מור ? הרי לא תשאירי אותנו כצאן ללא רועה, רייט ? ומה אמרו בהנהלת דוקטורס ? הם יסגרו את הפורום ?
אז ככה - אתה יודע שלא פשוט למצוא מנהל/ת לפורום הזה... זו, כנראה, סוג של מחוייבות שלא כל אחד יכול לקחת על עצמו, וזה לגיטימי לחלוטין. אחת המטרות שלי, בשבוע הקרוב, היא לנסות ולמצוא מישהו שיסכים להחליף אותי. ואם לא - אז הפורום יישאר ללא מנהל, ואז זכות הקיום שלו תלויה אך ורק בגולשים; אם יהיה כאן סדר הוא יישאר כפי שהוא, אבל אם תתחיל מהומה, אני מניחה שלהנהלת דוקטור'ס לא תהיה ברירה, אלא לסגור אותו. גם לא אמרתי שאני נעלמת לחלוטין, אלא שאמשיך להציץ כאן מדי פעם כמבקרת מן המניין, ואם ארגיש שיש לי מה לתרום, ושאני יכולה לתרום - אעשה זאת, פשוט בלי שאופיע בכחול. הסיבות האישיות? כשמן כן הן :-) לא, לא ברומן מדובר (תאמין לי, שזו לא היתה סיבה מספיק טובה עבורי כדי לפרוש ולצאת לפנסיה). יש לי כמה עניינים, שדורשים ממני המון, וקשה לי למצוא זמן כדי לענות כאן לאנשים ברצינות ובאכפתיות שמגיעות להם. אני לא רוצה שאחרים ייפגעו רק בגלל שאני טרודה מדי בדברים אחרים. וחוץ מזה, יקירי, שיש לך את המייל שלי, לא?
וכל טוב ובאמת כל הכבוד לעבודת הקודש שעשית / מקווה שתמשיכי גם בעתיד כל טוב בריאות אושר ועושר
אני לא נעלמת לחלוטין מעל פני האדמה (לצערם של כמה וכמה מבקרים כאן בפורום...), וזה אומר שתאלצו לסבול אותי כאן מדי פעם. יום טוב, הרה.