ברכת חג אורים שמח לכם:
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
באנו חושך לגרש, וכידוע, מעט מן האור, דוחה הרבה מן החושך. חיוך קטן , יכול לעשות למישהו את היום. יום נחמד שיהיה לכם. יום כתום. יום עם חיוכים. יום עם סבלנות. יום עם אהבה. סתם יום של חנוכה.
.
עוד לא הגיע האביר על הסוס הלבן וסחף אותך בסערה אל עבר חיי האושר הנצחי בטירתו הקסומה ? איזה חמור הוא. איפה הוא ? כזה אביר דביל עוד לא פגשתי . חג חנוכה שמח לך חמדה. יש חדש בבאסטה ? מה שלום הדודה ? ספרי לי משהו .
שלומקההההה !!!! מה אתה עושה כאן? שחררו אותך לאחו? האם זה נס חנוכה שקפץ לביקור? וואלה, יש ניסים בעולם. תגיד, אתה כבר סבא לשניים? לשתיים? ספר ספר.
נס זה לפחות שמונה ימים שהוא נכנס לפורום רצוף מיכל .
לא סיפרתי לכם שנולדה לי עוד נכדה ? מגיע לי ארבעים מלקות. נכדה חמודה. קוראים לה: מתת. יענו, מתנה מאלוקים. מחר הם צריכים לבא אלינו לשבת, הזוג עם 2 הבנות החמודות. אצלכם בשמחות.