דילמה קשה - עצתכם
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
שלום, אני בת 26 אם לשני ילדים קטנים, בעלי כרגע פרוד ממני בגלל בעיות נפשיות שהוא מנסה לפתור בטיפול פיסכולוגי. הלכתי לפסיכולוג שלו אתמול והוא נראה לי קצת איך לומר "מטורלל" , הדבר מדאיג אותי כי אם הוא זה שאמור לטפל בבעלי ולהוציא אותו מהמשבר - אז מצבי ומצבו בכי רע. מה לעשות? להגיד לו מה אני חושבת?
מה מטורלל בו ? נסי לתאר .. איך תגידי לו את זה ? שמע אתה נראה לי פסיכולוג מטורלל שזקוק לפסיכיאטר ? אל תגידי , פשוט תמצאי לבעלך פסיכולוג טוב ואחר , לא לפני שתשאלי את בעלך אם הוא מרגיש שהטיפול עם המטורלל עוזר לו . וזה מה שקובע . מה המשבר שבעלך עבר ? מוכנה לספר , שאולי נדע גם אנחנו להיזהר ממצבים דומים ?!
ניר אתה זהיר? .-)
הי סיגלי, אני לא יודעת כמה זמן בעלך נפגש עם הפסיכולוג שלו, אבל הוא זה שצריך להחליט אם הוא מתאים לו או לא. לא יודעת למה הוא נראה לך מטורלל, כדברייך, ומהם הסימנים לכך שהוא (הפסיכולוג) לא בסדר, אבל זה לא צריך להטריד אותך, ואין סיבה שתגידי על זה משהו. אלא אם בעלך יזום שיחה בנושא ויביע מחשבות דומות, ואז יש מקום שתביעי את דעתך הכנה. בינתיים עדיף לשתוק ולתת לזמן לעשות את שלו. הרה.