התראה אחרונה.
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
שלום לגולשים (:"דוד שמח וצדק") מאחר ואתם עושים שימוש בוטה באתר שמיועד לגולשים בגין תמיכה הדדית, אני מודיעה לכם בזה אתם עוברים על חוק לשון הרע "התשמס"א לרשות השנייה" אני מעבירה בזה את הטיפול בהגשת תביעה בגין הפרת תקנון הפורום למחלקה המשפטית . התראות נוספות לא תשלחנה. .אורה דאטו-"דוקטורס -קומרקס".
יפה, אני מודה לך מאוד, ומאוד מבקש שבאמת תעבירי את הנושא לכל גורם שיכול לעשות סדר בדברים.
הסדר היחידי שצריך לעשות כאן הוא לחסום את גישתך לפורום. ואל תעמיד פני תמים, פרצופך האמיתי נתגלה ברבים. אתה הוא זה המתחזה, המטריד והמתלונן גם יחד.
מהו השימוש הבוטה שעשיתי בפורום? הבעתי את דעתי לגבי קיומו? להזכירך - לא אנוכי השתמשתי בפניני לשון כגון "מניאקים", אלא אחד מהקבועים (ניר), שהפורום כנראה נועד לו ולחבריו באופן אישי. האם ביקורת, כל זמן שאינה גולשת לשפה גסה, אינה לגיטימית? ייתכן ומישהו אחר כתב דברים בוטים בשמי, זו מכה בפורום הזה במיוחד, אך אין בכך כדי להאשים אותי בחטאים של אחרים. ואם תסלחי לי, במטותא, על שאלתי - מהו תקנון הפורום? הרי בראש הפורום כתוב: "זהו הפורום בשבילכם הגולשים לדבר, להתייעץ ולשתף. " למיטב ידיעתי והבנתי את החוק, לא חרגתי מהתקנון במאומה. אם במקום להתמודד עם השורש הרע בחרת לנקוט בשיטה שבה בחרת, הרי שכנראה לפורום באמת אין קיום. אם ביקורת משמעה "פגישה" עם המחלקה המשפטית - לאן הגענו? לתשומת ליבך. תודה. שמח.