שבוע חדש הפציע, שלום לכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/11/2003 | 09:02 | מאת: שלומי

מה העניינים ? שמעתם שלשרון יש תכנית שלום חדשה ? כמה שאני שמח. סוף סוף יהיה כאן שלום צודק ובר קיימא. לא הגיע הזמן ? אני גם מציע לתורכים , להחזיר כמה שטחים למישהו, אם הם לא רוצים פיגועים. וגם לאמריקאים, שיחזירו כמה שטחים. בקיצור, שטחים תמורת שלום. זו נוסחה בדוקה ופשוטה, ואפילו הייתי אומר: גאונית ! איך לא חשבנו על זה קודם ? ילה, שיהיה לנו שבוע טוב, ושמשרד הפנים יתחיל לתפקד , אני צריך דרכון דחוף !!! יש למישהו פרוטקציה שם ?

23/11/2003 | 10:24 | מאת: גיתית

היי החזרת שטחים, על הכיפק, מה כדאי לתת את תל-אביב או את יפו? אני חושבת שאת רמת אביב ג' כדאי להשאיר מה דעתך? פרוטקציה? יש מצב בלשון החברה. למה אתה צריך דרכון דחוף?

23/11/2003 | 12:42 | מאת: שלומי

אני צריך דרכון כי אני מתכנן נסיעה לחו"ל. חתונה. יש לך פרוטקציה במשרד הפנים ?

23/11/2003 | 10:55 | מאת: ענת

להזכירך... התחלתי לעבוד במשרד נסיעות..............

23/11/2003 | 10:59 | מאת: גיתית

שלום ענת האם את מתעסקת בחבילות טיסה מוזלות? האם את יכולה להציע דילים? שיהיה לך בהצלחה במקום עבודתך החדש,, והזהרי שלא תתפסי עסוקה בצ'טים,,,