לכל "" החברים""
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
לפני כמה ימים בעת שהרגשתי על הפנים, ניסיתי לשפוך את הלב ולפטפט קצת עם החבר'ה, אך מסתבר שאתם שקועים בתוך הבועה שיצרתם ואין לכם פנאי/ סבלנות/ דברי חוכמה וכו'... לאנשים "זרים" שאין באפשרותם להדפיס כרטיס נוכחות יום יומית. צדקו "החכמים" שאמרו שחברים יש רק באגד. כל טוב.
הלו הלו....אני כאן כל הבוקר....רק בשבילך!!!! רוצה מרק עדשים עם אפונה פטרוזיליה וכוסברה- - שולחת לך מיד...עם "מוניות אביב"
אחריות מאוד כבדה:-) אין תפריט?!
איפה שפכת את הלב ? יכול להיות שפוספס בין כל העצים ... כולי תקווה שלא הצטרפת לאגד ושאת מוכנה לשתף מחדש...
אולי זה נשטף עם הגשם. התנאים באגד לא משהו.... בחרתי בכם.
תשמעי מה קרה. נכנסת לפורום בשעות שרוב האנשים כבר לא פה. את יודעת, הלכו הביתה, הלכו לילדים, הלכו לסידורים... הכי טוב בבוקר אז כולנו כאן מוכנים ומזומנים. ותאמיני לי שאין פה שום בועה שנוצרה, כל הזמן מצטרפים חדשים. אז את באה אלינו או לאגד?
מה לעשות שלדיכאון אין שעות נורמליות? במקרה....אני מכירה את הפורום לא מעט, ואם יד על הלב....קרה כבר לא פעם שאתם מנפנפים אחרים.
נו? אולי תספרי מחדש מה קורה ודי? בואי נתחיל מההתחלה. מי את? מהיכן את? איך הדיכי היום? למה היית בדיכי? עבר? הווה? עתיד?........... טופז
וואו שאלות קשות שאלת:-)) עבר?! עבר הווה?! היום אני מרגישה כמו בשיר...פעם את בוכה ופעם את צוחקת...מזילה דימעה כי זה הזמן ללכת....אבל עם הבדל אחד חשוב, אני לא הולכת לשום מקום. עתיד?! מי יודע?! מזמן לא הייתי אצל פותחת בקפה:-))))))) ,