אם אני הייתי עושה את זה ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/09/2003 | 10:05 | מאת: שלומי

אני מניח, שאם הייתי חילוני, (השם ישמור ויציל ויגן ויושיע וירחם המרחם), והייתי רווק, והייתי צעיר, והייתי חתיך, הייתי עושה את זה. למה לא ? מה בדיוק עשו שם בתכניות ? זה נראה שהתכנית הזאת היתה מאד פופולרית ומוצלחת.

16/09/2003 | 10:19 | מאת: מיכל

היית מוכן להתחרות עם עוד 15 גברים על בחורה שאתה לא מכיר??? (למרות שיש אומרים שהיא יפה, נראית טוב וכד', בכל זאת לא מכיר!!!). האמת שזה די דומה לשידוך אז אפשר להבין את הקלות בה אתה קופץ למשחק :-) מה עשו שם? כל אחד יצא איתה לדייט מקורי, הביא לה מתנה מקורית, הם בילו בכל מיני מקומות... התוכנית היתה מוצלחת כשמסתכלים על אחוזי הרייטינג שלה. אבל יש שאומרים שהיא רדודה וזיבלית.

16/09/2003 | 10:50 | מאת: שלומי

מה זה לא מכיר אותה ? הרי הוא יוצא איתה לדייטים , ומכיר אותה. מה הבעיה ? ואם היא לא מתאימה לו , אז הוא הולך הביתה. לא כך ?

16/09/2003 | 10:48 | מאת: ניר

גם אני אם הייתי דתי , לא הייתי עושה את זה ...:-) אומרים ששרון , קיבלה את הפנים מאבא שלה הוא היה מנתח פלסטי :-)

16/09/2003 | 10:52 | מאת: שלומי

בהנחה שמדובר בבחורה שנראית טוב. כל הבעיה שלך שאותה שרון לא מצאה חן בעיניך ?