בוקר טוב ושבוע שקט-שקט:-))
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
:-)
גם לך חמודה:-) מה שלומך? איך עבר החג? והשישי? והשבת? אם אני זוכרת נכון סיפרת שבערב העצמאות קרה משהו? אני מקווה שעכשיו הכל בסדר. ומה שלום הבת?
היי מיכלי עוברים עלינו ימים לא קלים,(אבל לבסוף הכל עוד יסתדר). מה איתך? עשית משהו מיוחד בעצמאות?
היי כוכבית מה שלומך ? הבנתי שלא כל כך בסדר אני מקווה שהענינים יסתדרו בשבילך ... ים
היי ים תודה חמודה גם אני מאוד מקווה שיסתדרו הענינים,למרות שאני מאוד מאוד פסימית. מה שלומך? איך עבר עליך יום העצמאות?
היי כוכבית שבוע טוב איך היה ערב יום העצמאות? הלך לך בסדר? אם תרצי תוכלי לכתוב לי אימייל ואני אגיד לך כמה דברים בקשר לזה
מה שלומך חמודה? איך עבר עליך יום העצמאות? משבת שעברה הכל על "הפנים" קרן אור היחיד שראיתי היה המפגש עם קרן הפסיכו' מזל שהתחלתי בטיפול:-)))
הי, שבוע טוב גם לך. אולי בכל זאת תשתפי אותנו במה שקורה. מה קרה עם הבת ? זה יפה להשאיר אנשים במתח ???
היי שלומק'ה מה שלומך? נפנפת קצת? הלוואי שהייתי יכולה לספר...........אני יכולה להגיד שנפלה עלינו "פצצה". הבלאגן עם בעלי זה דוגמית לעומת זה, נראה מה יהיה הסוף.