מפלגות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/06/2003 | 01:24 | מאת: יהודית

אני שייכת למפלגת שמאל -מרץ בעלי שייך לימין -מולדת הדבר גורם לנו לחיכוכים מאד חזקים[ בזמן שאני צופה בטלוויזיה המישהו מהשמאל הוא סוגר לי את המכשיר מה עושים.

08/06/2003 | 07:56 | מאת: שמחה ליהודית המחוככת !!!

אני מתה שמישהו יעשה לי חיכוכים... וכשיש כזה דיר באלק עם הוא יסגור את המכשיר...שלו וחוצמזה עם מדברים על מפלגות .. עם בעל כזה את צריכה שינוי... מישהו עם לפיד..ולא משהו מוצנע... ובכלל למען ליכוד המשפחה אל תעשי לבד את העבודה.. בוקררררררררררררר טוב !!!!!!!! לכלולם מראש מגדלות הציפורניים במאחזים הבלתי חוקנים!!!!

08/06/2003 | 09:04 | מאת: ניר

יהודית ? את כפי הנראה התחתנת עם מטורף פסיכופט ! רבה החמלה למשמע סיפורך הנוגע או שרגע ,בואי נחשוב ביחד .... ננסה להבין את סגנונו של בעלך ואישיותו הפסיכו פטית שהינה גורם מרכזי בפסיכופטיה החברתית של הרוע טרם ה תשובה לשאלתך ראשית מס שאלות הבהרה . -לדברייך, אנחנו מבינים כי בעלך מנסה לשנות את תסריט המציאות כלפיו , וזאת על מנת להראות ולהוכיח כי הוא הכוח היחיד בסביבה ? - את מסבירה יפה כי בעלך מנסה לצמצם את טווח פעולותייך ומחשבותייך וזאת ע"י יצירת לחצים והצבת מכשולים ? -האם בעלך מרבה להשתמש בדרכים של הונאה ורמיה תוך רתימת הטלויזיה לשם כך ? וסרוב מתמיד להכיר בזכותך ? חשוב שתעני קודם , וזאת כמובן לדעת ולדייק במתן תשובה ,האם דפוס התנהגות מרושע זה של בעלך הוא ניגוד בוטה של הדמות המקסימה והמתחשבת שהתגלתה לפני החתונה.?! האם ישנם דרכים להבין , ולדעת לקזז התנהגות אינפנטילית זו. או שסתם , מוקד הבעיה נעוצה בכאבי השן הטוחנת שלו ....?!