הכי טוב לכולם !
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
אחה"צ טובים לכולם היום באיחור קל ... ובהנחה שהבוקר היה טוב לכולם יפעתי אני לא יודע מה עם מיכל אבל אני נורא התגעגעתי ברוכה השבה ! וברוכה עוד יותר הנשארת ! ועל זה נשאל , איפה ולמה ? ונוסיף גם ,ככה ? ומיטב הברכות גם לליבי ... ואיך לא למיכל נורית ומור שלומי מה זה השאלות הקשות האלו ? קצת מביך .. נראה לי שחוץ ממך אף אחד לא ידע את התשובות המלאות... בכל מקרה אתה מכיר את השיר החדש והגאוני .. למה להוסיף מילים אכתוב אותו ותקרא טוב אולי יהייה בוחן פתע בהמשך השיר נקרא "תמיד יש מישהו בבית " וככה זה הולך.. תמיד יש מישהו בבית . תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית יעקוב ?? הפסקה בת שתי שניות ושוב... יעקוב ?? תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית . . . . . . . . . . . . .מלבדי אין אף אחד בבית ! מכירים ??
מאיפה הקרצת את השיר הזה ?????? אין לי שמץ של מושג אפילו לפי איזו מנגינה זה מתנגן . . . . אהה, עכשיו הבנתי, נכון שאתה כתבת את השיר בזה הרגע ?!?!?! דרך אגב, אני רואה אז שלא הצלחת לעמוד במילה שלך . . . .
לא ! לא הקרצתי את השיר הזה זה שיר של משוררת דווקא שנורא דיבר אליי והשאיר בי רושם עצום אני התוודעתי אל השיר מהתוכנית רק בישראל אני לעמוד במילה ? חח הצחקת אותי ביום שזה יקרה , זה כבר יהייה מישהו אחר ואני רוצה להשאר עם עצמי עוד קצת לפני המהפך הגדול שיבוא ומה שלומך נורית השימחונית :-)
אבל מי זה יעקוב ??? בוחן פתע , פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתני , טוב, אז אריך קסטנר לא מתאים לכם. קלטתי, תפסתי, הפנמתי, קיבלתי, עיכלתי. עכשיו אני רק צריך למצוא את הנושא הבא שבטח ובודאי מעניין את כווווולם. ישך רעיון ?
שמתי את הי ניר במקום השם שלי, עם הקוראים הסליחה.
כן שמעתי את השיר הזה ברדיו. מה זה???? מסיחים את דעתינו מהטילים :-)
ואני לתומי חשבתי שניר צוחק ושהוא המציא את זה מהשרוול . אז מה הדבר הזה ? מה הרעיון ? ומה עשית לשמחה ? ומי זו פריטי? מלאנתלפים תעלומות בפורום הזה !