מה יהיה עם האתר המעצבן הזה ?
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
למה יש כאן כל הזמן מיינטננס וורק ????? טוב, אסור להתלונן, לא טוב, לא כסף. יפעתי, כתבתי לך תשובה כזאת יפה והכל הלך פייפן, ואלר כך אי אפשר היה להכנס, הו מה חבל, כמה חבל. ועכשיו אני כבר חייב לטוס הביתה, ולא אספיק לחבר שוב תשובה יפה, אז בקצרה רק אומר לך שבגדול, מה שרציתי לומר לך הוא שאהיה מאד מאד גאה בך אם תצאי לטיול ושאשמח אכן לשמוע שזה קרה, שבת שלום לכולם להתראות ביי ומזל טוב שוב למורי הקטנה שלנו ! אני בטוח שבשבוע הבא, בעזרת כל הפורום, נמצא שם לתינוקת החדשה שלנו. נכון ? ילה, ביי לכולם. סי יו אראונד !
שלומי, לא יצא לי לדבר איתכם הרבה היום, והנה גם אתה כבר הולך. נקווה שביום ראשון יהיה יותר זמן לכולם, ושהבעיות באתר כבר ייפסקו (מה שלא נראה לי . . . .) ביי חמודי, נשתמע שוב ביום ראשון, סוף שבוע נפלא ומהנה . . .
הם עושים כ"כ הרבה עבודות ושיפוצים באתר הזה ואני אף פעם לא רואה כאן שינוי כלשהו או שיפורים! אבל הכי מעצבן זה לכתוב שעה הודעה ארוכה ואז לגלות שהיא נמחקה בזמן שלחצנו על "שלח". אני עדיין חושבת שצריך לשנות את פורום תמיכה לפורום כמו ב"תפוז". זה יותר נוח. בכל מקרה שלומי - שיהיה לך שבת שלום וסופשבוע נפלא!!! ד"ש לכל המשפוחע!