הי הרושי,
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
את כאן ? אני צריך כבר ללכת הביתה, אז לפני פיזור, שלום קטן. ושלחתי לך מייל. האם את יודעת אם נטע כבר התחילה לעבוד ? יש לך פרטים לגבי העבודה שלה ? כי אני רואה שהיא לא נכנסת לכאן . מסרי לה ד"ש חם חם וברכת הצלחה . ותכנס לדווח לנו . בסדר ? ומה עוד ? זהו זה. הצבעת כבר לדרג את הנבחרת שלך במפלגת העבודה ? זה היום נדמה לי. המשפוחע שלך בטח חברי המפלגה, לא כך ?
רק עכשיו ראיתי את ההודעה הנ"ל. את המייל קראתי לפני כמה דקות - מחר תחכה לך תשובה. כן. נטע התחילה לעבוד אתמול. יש לי את כל הפרטים שהיא נתנה לי (ולא כולם לפירסום). אני אמסור לך מה שביקשת. מכיוון שהיא עובדת מ - 8:15 ועד 17:00 היא לא יכולה להיכנס לפורום בשעות שאתה נמצא. אבל אני לא מצביעה למפלגת העבודה! אין לי מושג מה יחליטו 3 בעלי זכות ההצבעה הנוספים שבבית.... לא יודעת אם מישהו מהם חבר באיזושהי מפלגה. בכלל - במפלגות אין. אני מצביעה לפנינה רוזנבלום (בעצם, היא בליכוד עכשיו, לא?).
פנינה בליכוד. באמת רצית להצביע לפנינה ? או שזו רק בדיחה ? לעולם אין לדעת, יכול להיות שהיא תיכנס לכנסת. מה, לא מדברים פוליטיקה אצלכם בבית ? מאד משונה. אתם לא ישראלים ? חשבתי שבכל בית, הפוליטיקה מככבת.