מיכלי
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
מה שלומך? איך הצוציק שלך? והבעל? את זוכרת שהבאתי לך מתכון לפיצות? ניסית כבר להכין? עכשיו אני מכינה עוגיות אוזני חזיר, מכירה? עם בצק עלים וסוכר. חצי מהעוגיות אני אוכלת כבר בשלב ההכנה.......... הן מאוד טעימות! בשבוע שעבר הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס ממש טעימות!!! אם מישהו רוצה את המתכון אז תגידו לי! מחר אני אכין אותם עוד הפעם ואני אכין גם עוגה..... הערה חשובה מאוד - אני אמנם מתנהגת כמו דובונית (אוכלת הרבה מתוק, עוגות, עוגיות וחטיפים...) אבל אני לא דובנית במראה!!! ביי בינתיים
נמחק לי כל המחשב ואיתו גם המתכון. אולי תעתיקי אותו לפורום? וגם את העוגיות שוקולד צ'יפס, טוב? כולנו בסדר, מרגישים טוב, תודה. ממש לא משנה לי איך את נראית. מה שחשוב זאת האישיות הפנימית ולא החיצוניות. וזאת לא קלישאה. אני חייבת לזוז, יום טוב, מיכל.
גזור ושמור ! בצק לפיצות - (20 פיצות בגודל של פיתה) קילו קמח שמרית אחת כף מלח 1/3 כוס שמן 2 וחצי כוסות מים פושרים הוראות - לערבב את הכל בעקרה גדולה עד שמתקבל בצק אחיד. לשמן מעט את הבצק עם כמה טיפות שמן. לתת לו לתפוח. אחרי שהוא תפח לתת לו כמה טפיחות קלות עם האצבעות עד שהנפיחות יורדת ואז לתת לו לתפוח פעם נוספת. לחלק ל-20 כדורים ולרדד. להוסיף את רוטב העגבניות והגבינה הצהובה והתוספות שרוצים. רוטב עגבניות לפיצה - מקצצים בצל גדול ומטגנים. מוסיפים לבצל המטוגן קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות, קופסה קטנה של רסק עגבניות, כפית אורגנו, כפית אבקת מרק עוף פרווה, מעט מלח ומעט פלפל. מערבבים היטב ומבשלים במשך 10 -15 דקות אל אש קטנה. אח"כ מניחים מעט מהרוטב על כל כדור בצק מרודד. מעל מפזרים גבינה צהובה מגורדת. אם רוצים ניתן להוסיף גם תוספות. בתיאבון.... נ.ב. - ניתן לאפות את כל הפיצות ואז להקפיא את מה שלא הספיקו לאכול (אם זה קורה בכלל....) ואז לחמם מעט בתנור / בטוסטר / במיקרוגל כשרוצים.