צוהריים טובים לכולם!!!
דיון מתוך פורום תמיכה הדדית
שלומי - מה שלומך? שלחתי לך מייל מקודם אז תבדוק! ראית איזה סרט טוב בזמן האחרון? מיכל - מה שלומך? לאיפה נעלמת? לא ניכנסת כמה ימים לפורום ועוד מבלי לבקש ממני רשות! מה יהיה איתך בסוף??? ליבי - מה שלומך? אני שמחה לראות שהתחלת להתעמל. זה ממש טוב גם לגוף וגם לנפש! סנדי - תהני עם הצילומים בסיפריה....... ולאיפה מור נעלמה? לקחה חופש?! יום טוב ונפלא לכולם!!!
וחוץ מזה האינטרנט דפוק קצת... מה איתך? אצלי מצוין..
לדווח ולקבל אישור! אם את עובדת זה בסדר. תמיד אמרתי שיש אנשים שהולכים לעבודה ויש אנשים שהולכים לעבוד. היום אני כבר לא יודעת מה יותר עדיף :))) אצלי גם הכל מצויין!
מור - הכל בסדר ????????????????????
צהריים טובים, לא הולך לי לאחרונה עם סרטים. אחד יותר גרוע מהשני. ראיתי סרט שנרא משהו כמו: צייד הצבאים. עם בן אפלק ושרליז ת'רון. עלילה מליאה חורים , יותר מאשר יש במסננת. עם המון רוע והרג וגועל. למה אני לא בודק מראש לפני שאני קונה את הסרטים האלו ? ולמה אני יושב וצופה עד הסוף המר של הסרט הזיפת ? את יודעת למה ? כי אני כל הזמן מקווה שאולי אולי אולי , זה עוד ישתנה לטובה. וגם כי אין לי מספיק כח רצון לקום ולסגור וללכת. אבל מי יודע, אולי גם זה יום אחד יגיע ? כשיש חיים, יש תקוה. כך אומרים. ומה שלומך הבוקר ? אולי תמליצי לי על איזה סרט ?
זה סרט קליל כזה ומצחיק. על מישהו שהולך להחזיר את הנסיכה שברחה ובדרך קוראים לו כל מיני דברים מצחיקים. אני רואה הרבה סרטים בטלווייזיה. יש לנו "יס" אבל אח"כ אני לא זוכרת את השמות שלהם אז קצת קשה לי להמליץ.... אתה קונה את הסרטים האלה? אתה רואה אותם בווידאו או בדי.וי.די? אתה יכול עשות מוני ולהשכיר סרטים. זה לא עדיף?! עכשיו נזכרתי בעוד סרט מצחיק שראיתי על מישהו שמחביא יהלום באיזה מקום ואח"כ נכנס לכלא וכשהוא יוצא מהכלא הוא רוצה לקחת את היהלום אבל הוא מגלה שבמקום שהוא החביא אותו פתחו תחנת משטרה.... אני אנסה להיזכר בשם של הסרט. משחק שם השחקן ששיחק בסרט "ביג מאמא" מכיר?
ומה איתי ? אני לא מעניין יותר ???
מה שלומך ג'וני? איך הלימודים? העבודה? ועוד........
צהריים טובים גם לך.
זוכרים אותה? בת דודתי שלומי- סידרתי לך קליינטית לשאלות... נו תתחיל....