דום נשימה ופרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/07/2011 | 20:54 | מאת: עידן

שלום. לאחרונה אובחן אצלי דום נשימה בשינה בדרגת חומרה בינונית. אני משרת ביחידה קרבית אשר כוללת אימונים בשטח ושם לא תהיה גישה לחשמל עבור מכשיר הCPAP. האם אבחנה זו מורידה פרופיל?

26/07/2011 | 04:23 | מאת: אלירן

כן מורידים אל תצהיר לחופל. אני שרתתי בקרבי מ97 הורידו ל64 חברי לצבא שיגעו אותי ואמרתי לעצמי שאני חייב להשים קץ לזה והפכתי בסוף השירות כחודש לתומך לחימה וגם לא יכולתי לחתום קבע

26/07/2011 | 04:23 | מאת: אלירן

כן מורידים אל תצהיר לחופל. אני שרתתי בקרבי מ97 הורידו ל64 חברי לצבא שיגעו אותי ואמרתי לעצמי שאני חייב להשים קץ לזה והפכתי בסוף השירות כחודש לתומך לחימה וגם לא יכולתי לחתום קבע

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה