חוסכים לבן הרופא לעתיד

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

06/04/2013 | 14:39 | מאת: אליהו

בני הבכור החליט ללכת בעקבות אבי ז"ל וללמוד רפואה. כרגע הוא משלים בגרויות ועומד לגשת לבחינת הפסיכומטרי. אני בטוח שהוא יצליח ומאמין בו ב-100%. אז החלטתי לדאוג מבעוד מועד לנושא הכספי - ידוע לי שלימודי רפואה הם עניין של שנים ארוכות בהן הוא לא יוכל לפרנס את עצמו. אז אני חושב לשים כבר עכשיו כסף בצד ומתלבט באיזו תוכנית כדאי? הבנקאי שלי סיפר לי על תוכנים בשם רימונים שתוכל מאוד להתאים אבל רציתי לבדוק כאן עם יודעי דבר אם מישהו שמע על התוכנית הזו ואם היא מומלצת? אולי יש תוכנית מיוחדת לרופאים שבהן מקבלים תנאים עדיפים?

09/04/2013 | 13:46 | מאת: כתגובה

נראה לי שעדיף שהבנק יעשה את מלאכת הפרסום בדרכים מקובלות יותר :) משום מה לאחרונה יש יותר מסיפור אחד אודות הרימונים .

10/07/2013 | 01:00 | מאת: אסף מור

יש תוכנית של הצבא שהיא משלמת על לימודי הרפואה נותנת מענקים ושמעתי שהצבא משלם על שכר דירה ושולח להישתלמויות בשביל ללמוד מהצבא צריך לחתום קבע

19/10/2015 | 14:44 | מאת: אלמוג

קוראים לזה עתודה... אבל זה לא מתאים לכל אחד, רק אם הוא מסכים להחזיר שנים לצבא.