ארבע שנתי

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

12/09/2011 | 15:00 | מאת: מאיה

שלום , שוקלת ללמוד ביולוגיה ומדעי הרפואה באונ' חיפה. עד כמה קשה להתקבל לארבע שנתי ?? אני מפחדת לסיים כזה תואר שלוש שנים ואז לא להתקבל לארבע שנתי

12/09/2011 | 15:26 | מאת: אהובה

שלום מאיה, לפי הידוע לי, בכל נסיון קבלה לחוג כלשהו באחת האוניברסיטאות - עקרונית, מה שקובע זה נתוני הקבלה שלך לעומת הנתונים של המועמדים האחרים באותה שנה, ובמגבלה של מספר המקומות. כך שלא ניתן לענות עד כמה זה קשה.. את יכולה לנסות לבדוק באילו נתוני קבלה התקבלו למסלול הנ"ל בשנה שעברה, וזה ייתן לך מושג כלשהו, אם כי לא מנבא באופן מדוייק את מה שיהיה בעתיד. ייתכן ונתונים אלו רשומים בידיעון של האוניברסיטה או שניתן לקבלם במשרד הרישום והקבלה. בנוסף אפשר לברר אם יש יועץ בחוג שמועמדים יכולים לפנות אליו לייעוץ.. בהצלחה

12/09/2011 | 15:34 | מאת: אהובה

אודות תוכנה חדשה לניבוי סיכויי קבלה באוני' חיפה- http://openday.haifa.ac.il/index.php/component/content/article/8-general/107-chances נסי לברר

12/09/2011 | 15:40 | מאת: אהובה

מה שלא ברור לי - האם בדקת אם יש באוני' חיפה חוג למדעי הרפואה? לא מצאתי שם ברשימת החוגים...או שאני טועה...

12/09/2011 | 17:37 | מאת: אהובה

אני מקווה שאת מודעת לכך שלימודי רפואה לקבלת תואר דוקטור לרפואה יש רק באוניברסיטאות: תל אביב, בן-גוריון, האוניברסיטה העברית והטכניון בחיפה.