נובמבר בארה"ב

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

26/06/2011 | 17:49 | מאת: קומנט

מתנצל מראש במידה והשאלות בנאליות :-) מתכנן לנסוע לארה"ב בנובמבר השנה, למשך שבוע בערך, בין ה 10 בנובמבר לסוף נובמבר, טרם נקבע סופית. 1. האם חלים חגים/מועדים/אחר שעלולים לייקר ו/או להקשות את/על השהות בתקופה הנ"ל ? (מלונות יקרים, חנויות סגורים, תחבורה בעייתית וכו') 2. שאלה היא בעיקר עבור מי שעשה את המסלול הזה : הטיול אמור להתחיל ביומיים בפילדלפיה, ולאחר מכן מספר ימים בניו יורק ומשם חזרה לארץ, האם עדיף לשלב יעדים בטיסה (אותו מחיר), קרי, בהלוך - להמריא מת"א, לנחות בניוארק, להמתין 3.5 שעות להחלפת מטוס ואז להמריא לפילדלפיה, או ללהמריא מת"א, לנחות בניוארק ולקחת אוטובוס של שעתיים לניו יורק ? 3. ראיתי שבאתר של אל על המחירים סבירים (בערך 600$ לכיוון), האם כדאי להזמין ישירות מהאתר של אל על או שעדיף מסוכנות נסיעות ?

26/06/2011 | 20:48 | מאת: אהובה

שלום, נראה לי שטעית בפורום... באתר למטייל יש פורום צפון אמריקה, נסה לשאול שם: http://forum.lametayel.co.il/forum_thread/frm_id-43/ נסיעה טובה