שאלות - USMLE STEP 2 CS

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

05/06/2011 | 10:12 | מאת: קומנט

עברתי STEP 1 ו STEP 2 CK, כעת נשאר STEP 2 CS, כאשר המטרה היא לבצע Fellow בארה"ב, לעבור למספר שנים, ולחזור (בתקווה שמאבק הרופאים יצליח :-)), לכן STEP 3 לא נדרש מבחינתי, להלן מספר שאלות, אשמח לכל עזרה / טיפ בנושא. 1. האם יש חוברת/ספר תרגול של שאלות / Use Cases שאפשר להוריד מאינטרנט / לרכוש / לתרגל (גם בתשלום) ? 2. האם מישהו יכול לתאר כיצד הבחינה מתנהלת, באיזה אופן, כמה זמן ? 3. האם מתקבלת תשובה מיידית לבחינה ? 4. ראיתי שמרכזי הבחינה הם : אטלנטה-ג'ורג'יה, שיקאגו-אילינוי, יוסטון-טקסס, לוס אנג'לס-קליפורניה, פילדלפיה-פנסילבניה. א. האם נכונה השמועה שפילדלפיה היא הכי נוחה לישראלים ? אם כן, מדוע ? ב. האם פילדלפיה הכי קרובה לניו יורק-מנהטן, במידה ומעוניינים לשלב טיול ? 5. האם יש צורך בויזה ו/או אישור מיוחד כלשהו ע"מ להכנס לארה"ב לצורך הבחינה ? (ברשותי ויזת תייר רגילה והייתי בארה"ב בעבר בטיול קצר) 6. לכמה זמן לפני מומלץ לנסוע ? (האם מספיק יום/יומיים לפני או שיש צורך ביותר ?) 7. האם פרקטי לישון במנהטן ולנסוע לבחינה באוטובוס/רכבת (כמה זמן ?), או שמומלץ יותר להזמין לינה בפילדלפיה (במידה וזה אכן המיקום הנבחר) 8. כל טיפ ומידע נוסף יתקבל בברכה :-) תודה רבה !

15/04/2012 | 14:21 | מאת: jenia

היי קומנט, יש לי מספר שאלות-אשמח לשוחח איתך בטלפון/מייל- המספר שלי-0548133815 מייל: [email protected] תודה