לימודים/רפואה באיטליה

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

07/03/2011 | 02:16 | מאת: שחר

שלום! שמי שחר בן 24 ואני מאוד רוצה ללמוד רפואה באיטליה. אך לפני זה, אשמח לייעוץ מכוון, כי כרגע אני מאוד מבולבל מאיך ומאיפה להתחיל, עוד אוסיף ואומר שאני רוצה מאוד השנה להיכנס ללימודים *(אני מודע לבחינות המקדימות ולידע הביולוגי הנדרש). אז אשמח מאוד אם תוכל לפרט לי יותר על המכינה הקדם לימודית לרפואה ועוד בנושא ...תודה שחר

23/04/2011 | 17:25 | מאת: עידן

היי אני סטודנט לרפואה כללית ולשאלתך,כיום ישנם כמה אפשריות לבצע מכינה למבחן הכניסה לדוגמה : הבי"ס האמריקאי,המכינה של ד"ר משה כהן וכו'. העניין הוא שבשביל לימודי רפואה באיטליה אתה מחויב לבצע את המבחן בשפה המקומית. כך את זה בחשבון. לשאלות נוספות,[email protected]