עזרא לגבי החלטה סופר חשובה!

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

07/01/2011 | 15:38 | מאת: עזרא לגבי החלטה סופר חשובה!

שלום! אני מאוד רוצה ללמוד משהו בתחום הרפואה, חושבת בכיוון הרנטגנאות/אולטראסאונד, למרות שמישהי אמרה ליח שזה לא משהו. את האמת אני רוצה לבקש עצות או דעות לגבי מקצוע הזה ספציפית ואולי עצות לגבי מקצועות שגם מסתובבים סביב רפואה (לא רופא ממש ולא סיעוד). תודה רבה מראש!!

09/01/2011 | 11:27 | מאת: אהובה

שלום, זה מסוג הדברים שקשה עד בלתי אפשרי לעזור למישהו אחר להחליט, וודאי כאשר לא מכירים אותו.. כל אחד והנטייה שלו ומה שמתאים לו. בנוסף לרנטגנאות יש עוד כמה נושאים הקרובים לרפואה: פיזיוטרפיה, ריפוי בעיסוק, שיננית , רוקחות, אופטומטריה ועוד....... בהצלחה