חוות דעת על קופת חולים מאוחדת

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

04/05/2010 | 09:17 | מאת: אסף

לא מומלץ בכלל להרשם לקופת חולים מאוחדת זו קופה גרועה אן בה כלום אן לה שירותים בכלל קופה מסכנה עם רופאים שיותר מזיקים מאשר מועילים

10/08/2012 | 17:06 | מאת: לאון

זאת קופה הגרועה שהכרתי.מחר ממלא טפסים למכבי. תור הקרוב לרופה מומחה לא לפני ספטמבר.מצאתי בסוף מישהי בחיפה שהיה לה תור.איחרתי ב35 דקות כי נאלצתי לעשות 130 ק"מ בשביל להגיע לפגישה והיא לא קיבלה אותי כי כבר היה 5 דקות לסגירת המרפאה. לא יאומן ,הרגשתי כל כך פגוע שלא יכולתי להוציא מילה. המצחיק הוא שידעתי שאני מאחר וכבר באמצע הדרך התקשרתי לקופה והם אמרו לי שאין בעיה כל עוד אני מגיע לפני סגירת המרפאה. בקיצור לא להתקרב למאוחדת. אלה אם אתם בריאים .