אלו בגרויות כדאי לעשות כדי להכנס לתהליך?

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

11/04/2010 | 18:44 | מאת: daviduuu

אני לא עשיתי בגרויות בבית הספר, ואלו שאלותי: אני מתחיל ללמוד לבגרויות מהתחלה, כעת נותרו לי בחירת המקצועות- הכל תלוי ברצונותי- יש הכל! מה שאני בחרתי זה ככה: 5 יחידות לימוד מתמטיקה 5 יחידות אנגלית 5 יחידות כימיה 5 יחידות פיסיקה ישנם עוד 9 יחידות לימוד שהבנתי שהם חובה, האם זה נכון שהם חובה או אפשר לוותר עליהם ולבחור במקומם במקצועות אחרים מוגברים (מינימום 5 יחידות) או שכדאי לתגבר את היחידות הנ"ל (למשל 7 יחידות באנגלית), אני צריך עצה כי אוטוטו אני מתחיל מחכים להרשמה שלי- תשלום-והתחלנו, אבל אני מעדיף לקבל עצה ממין שמבין. תודה

01/11/2010 | 05:15 | מאת: מתלמיד שסיים י"ב

כדי לקבל תעודת בגרות אתה חייב לעשות את כל בגרויות החובה, לא תקבל תעודת בגרות גם אם תתגבר את שאר המקצועות ביותר יחידות.