לימודי רפואה בחול

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה - כללי

17/04/2009 | 10:53 | מאת: גל

שלום רב, שמי גל אני בת 20 ומעוניינת להתחיל מסלול לימודי רפואה בחו"ל היות ובארץ אין לי סיכוי להתקבל. אז ברצוני לשאול מספר שאלות... 1. מה הפרוצדורה ללמידה בחו"ל? ( אני אישית יותר בכיוון של איטליה ובעלת אזרחות אירופאית) 2. איך מתמודדים עם קושי של השפה? 3. מה בעצם תוכן הלימודים פחות או יותר? האם צריך להיות גאון מתמטיקה? ( זאת התחושה שמתקבלת מהתנאי קבלה בארץ) אני אשמח אם יש מישהו שאפשר לדבר איתו בצורה קצת יותר מעמיקה מלבד הפורום.... תודה רבה... גל

27/12/2009 | 22:24 | מאת: שני

אם את עוד רוצה תשובה את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל [email protected] עם הנושא לימודי רפואה בחו"ל.. בהצלחה!