מילוי קמטים ושקעים
דיון מתוך פורום מילוי קמטים
שלום לך, 1.ברצוני לעשות מילוי בצידי האף והפה,על איזה מילוי את הכי ממליצה? 2. בני עבר ניתוח באף,ובצד אחד נוצר שקע ,מהו המילו שהכי מומלץ במקרים כאלה? 3.אני גרה לא רחוק מבאר שבע ,אודה לך מאוד אם את מכירה רופא טוב ותוכלי להמליץ עליו,קשה לי להגיע למרכז מאחר ואני קצת מוגבלת. מודה לך מאוד מאוד.
למילוי האף החומרים המתאימים ביותר הם חומרי מילוי על בסיס חומצה היאלורונית. לעומת זאת לתיקון ניתוח אף כדאי להשתמש בקולגן (אוולנס) או רדיאס. אנא תעשי בירור מי הם הרופאים שמזריקים בבאר שבע ואם תרצי שאלה לגבי רופא ספציפי, תוכלי לחזור אליי
על התיחסותך המהירה. לאחר בירור הרופאים הם: ד"ר זילברשטיין אלדד וד"ר רונן גלזינגר ויש את ד"ר הודיס שעובד בנטורפיל. אודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ לי על רופא מתאים ומקצועי ביותר לגבי מילוי קמטים ולמילו תיקון אף. ושוב תודה!
אני לא מכירה את דר' הודיס. את בהחלט יכולה להיעזר בדר' גלזינגר או דר' זילברשטיין