דרוש אח/ות שטח

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

04/08/2013 | 16:07 | מאת: אילן

לחברה מובילה דרוש/ה אח/ות שטח להדרכת מטופלים בביתם. תפקיד משלב הדרכות מטופלים והדרכת צוותים רפואיים. אח/ות מוסמך/כת חובה. תואר ראשון חובה.

31/08/2017 | 11:51 | מאת: הילה

הילה מרגי שא נס 9 באר יעקב [email protected] תמצית:  אחות מוסמכת למעלה מ 10 שנים, בעלת ניסיון וידע רחב  מדריכת הנקה ויועצת פריון.  שרותית, בעל יכולת עבודה תחת לחץ, יכולת למידה עצמית גבוהה ועבודה בצוות, יכולת ביטוי גבוהה ותקשורת בין אישית מצוינת ,ייצוגיות ובעלת ניסיון ויכולת הדרכה השכלה: 2003-2006 : תואר ראשון בסיעוד של האוניברסיטה העברית בירושלים + תעודת הסמכה של אחות מוסמכת 2006-2007: בוגרת קורס מדריכות הכנה ללידה ומדריכת אימהות תינוקות. 2007: בוגרת קורס מדריכות הנקה של בית-חולים תל-השומר 2008: בוגרת קורס הפרייה חוץ גופית באוניברסיטת – ת"א ניסיון תעסוקתי: כ 13 שנים אחות מוסמכת 2011-2017 שרותי בריאות כללית – בריאות האישה אחות בריאות האישה ומלוות הריון מרכזת תחום ליווי ומעקב הריון במרפאה הכולל: פיקוח וריכוז נתונים על אחיות ליווי הריון וכן ליווי, מתן טיפול רפואי וייעוץ הריון בכל שלביו ל 200 מטופלות בתחלופה קבועה. הדרכה, אומדן ומתן טיפול סיעודי בנשים בכל שלבי החיים ייעוץ והדרכות הנקה. IVF – הדרכות למטופלות פוריות ובני זוגן ומתן זריקות פוריות. 2006-2011 בית חולים תל השומר אחות מוסמכת במחלקת יילודים עבודה במחלקת יילודים ויולדות בתינוקייה ובמלונית "שיבא בייבי". חברת צוות פיתוח של המחלקה. אחראית משמרת כשלוש שנים . מבצעת הדרכות להנקה. מבצעת הדרכות לטיפול יומי בתינוק. 2003-2005 בית חולים אסף הרופא עבודה כסטודנטית בחדר לידה שרות צבאי: 1999-2001 חיל רפואה - תפקיד: חובשת קרבית בתותחנים שירות צבאי מלא + 3 חודשים קד"צ בהתנדבות . חובשת שטח וכאחראית חדר-רופא ומרפאה. אחראית יחידת אשפוז וקליטת חיילים חדשים. מדריכת עזרה ראשונה שפות: עברית- שפת אם | אנגלית- רמה טובה מאוד | פורטוגזית – רמה טובה כישורים נוספים: • OFFICE: שליטה ביישומי Microsoft Office 2007-2015. • ניסיון עשיר בסביבת עבודה ממוחשבת המלצות יינתנו לפי דרישה