אחים/ אחיות לטיפת חלב במחוז מרכז

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

13/07/2013 | 07:27 | מאת: שירותי בריאות כללית

משרה: אחים/ אחיות לטיפת חלב במחוז מרכז תיאור משרה: למחוז מרכז לטיפת חלב במרפאות- קרית ספר, רעות וברכפלד .מדובר בחצי משרה - פיצול או ערב אחד ו3 בקרים דרישות תפקיד: אחים/ אחיות מוסמכים, רצוי ניסיון בתחום תחום המשרה: רפואה תת תחום המשרה: אחים ואחיות היקף המשרה: משרה חלקית איזור: המרכז עיר: ראשון לציון טווח שכר: השכלה: על תיכונית פרטי התקשרות: שם החברה: שירותי בריאות כללית טל: 031111111 פקס: 031111111 מייל לקורות חיים: [email protected]

19/07/2018 | 09:41 | מאת: מרסל

אחות מוסמכת.בעבר אחות מרפאה.ב15 שנים אחרונות טיפת חלב.מעונינת בחצי משרה או 60 אחוז