יש לכם עבודה בתחום מזכירות רפואית

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

28/02/2009 | 09:39 | מאת: רעות ע

שלום רב אני עבדתי בתחום מזכירות רפואית וכרגע מחפשת עבודה בתחום לא משנה באיזה איזור אני בעלת תעודה של מזכירה רפואית מבינה בתחום הרפואי לא מעט

20/03/2009 | 16:19 | מאת: בסמה

שלום שמי בסמה למדתי מזכירה רפואית במכללת אורט כפר סבא והנסיון שלי היה בבית חולים מאיר לתקופת חודש. אני מקווה אם יש לכם עבודה בתחום הזה תפנו אליי בזמן הקרות כי אני מאד אוהבת את המקצוע הזה.ותודה.

18/10/2009 | 17:32 | מאת: לריסה

שלום שמי לריסה. סיימתי קורס מזכירות רפואית בהצטיינות ויש לי ניסיון במרפאה של רופת ילדים עצמאית. אחראית ומסודרת.מאוד אוהבת את המקצוע של מזכירה רפואית. מחפשת עבודה באזור חיפה וקריות בתחום. המלצות לפי הדרישה. תודה