נציג שירות לבית מרקחת( פרח רוקחות)

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

12/03/2013 | 13:32 | מאת: שרותי בריאות כללית -הנהלה ראשית

משרה: נציג שירות לבית מרקחת( פרח רוקחות) תיאור משרה: למרפאות ה`כללית` בהרצליה ובכפר סבא, דרוש פרח רוקחות במשרה מלאה לסיוע לצוות בית המרקחת בקבלת סחורה, סידור ומתן שירות דרישות תפקיד: תעודת בגרות מלאה חובה, ידיעת אנגלית ברמה בסיסית. תחום המשרה: שירות לקוחות תת תחום המשרה: שירות לקוחות פרונטלי היקף המשרה: משרה מלאה איזור: השרון עיר: הרצליה טווח שכר: 5300+ נסיעות השכלה: בגרות מלאה פרטי התקשרות: שם החברה: שרותי בריאות כללית -הנהלה ראשית טל: 031111111 פקס: 031111111 מייל לקורות חיים: [email protected]

20/03/2016 | 17:23 | מאת: דאלי

מעוניינת לעבוד בפרח רוקחות עומדת כרגע בקריטריונים הנדרשים. תודה

23/05/2021 | 16:38 | מאת: כנוז נסאר

מעונינת בבפרח רקחות עם נסיון 7 שנים ו עומדת על הקריטריונים