מחפשת עבודה כמזכירה רפואית

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

13/01/2013 | 20:24 | מאת: נטע

שלום מחפשת עבודה בתור מזכירה רפואית באזור המרכז והסביבה. בימים אלו סיימתי קורס מזכירות רפואית ואני ממתינה תעודה ממשרד התמ"ת בעלת תעודה של סיום הקורס של המכללה למינהל ידע ונסיון בתחום,ובמחשבים, אפשרות בכל מקום רלוונטי, כמו מרפאות פרטיות, קופת חולים, בתי חולים.וכם אפשרות במשמרות או עבודה מפוצלת. תודה מראש , נטע הטלפון 03-5715742 המייל: [email protected]

17/12/2013 | 18:30 | מאת: הדס

היי למרפאה ברמה"ש דרושה מזכירה רפואית אם זה רלוונטי תכתבי למייל שרשום למעלה תודה רבה

04/05/2016 | 12:56 | מאת: סיניה

אני מחפשת עבודה בבתי חולים באזור תל אביב. וגם בפתח תקווה. כמזכירה רפואית.בעלת ידע רב ברפואה אלטרנטיבית.אשמח שתעדכנו אותי.תודה..