מתאמי שירות לקוחות לכללית מושלם

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

22/03/2012 | 06:14 | מאת: שרותי בריאות כללית

0 נסיון: על תיכונית השכלה: עבודה במשרה מלאה, 5 ימים בשבוע 8.5 שעות: 08:00-16:30. נכונות לשעות נוספות + שישי בוקר ע``פ צורך. יכולת עבודה בסביבה ממוחשבת. יכולת למידה גבוהה. תודעת שירות גבוהה. יכולת עבודה בצוות. רצינות ואחריות. זמינות מיידית לטווח ארוך מגורים באזור המרכז דרושים נציגי תפעול (בק- אופיס) לטיפול בבקשות תפעוליות כתובות מלקוחות שהתקבלו בפקס/ בדואר. היקף המשרה: משרה מלאה

31/03/2012 | 15:57 | מאת: אנה

איך אפשר ליצור קשר בקשר למשרה אני מעוניינת אחות מוסמכת עם ניסיון באזור אשקלון [email protected]