קלינאי/ת תקשורת למכון לשיקום מבוגרים ביפו

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

04/03/2012 | 12:23 | מאת: שרותי בריאות כללית

0 נסיון: תואר ראשון השכלה: דרישות התפקיד: תואר ראשון בהפרעות בתקשורת ותעודת הכרה במעמד של משרד הבריאות. היקף המשרה: משרה חלקית - 20 שעות בשבוע. מקום העבודה: המכון לשיקום מבוגרים ע"ש בן יאיר ביפו. היקף המשרה: משרה חלקית

28/03/2012 | 12:11 | מאת: samer hijazi.

שלום רב אני קלינאי תקשורת שעומד בקריטריונים שביקשתם אם זה עדיין רילוונטי תיצרו איתי קשר לשליחת קורות חיים ... למיל: [email protected] או למספר 0525828808 תודה מראש חגאזי סאמר.

01/08/2012 | 10:23 | מאת: הדיל קסטה

שלום רב, למקרה והמשרה עודנה פנויה, אשמח להגיש מועמדות. נא ליצור איתי קשר דרך כתובת האימייל: [email protected] תודה מראש, הדיל קסטה