דרושה מטפלת באמנות לסשן פרטני עם קשישה

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

28/02/2012 | 15:37 | מאת: חני

דרושה מטפלת באמנות לסשנים פרטניים בבית הקשישה הגרה בנס ציונה. על המטפלת להיות עם נסיון בעבודה עם קשישים נושאים לטיפול: פרדה, אבדן, בדידות, העצמה, חיזוק הדימוי העצמי ועבודה עם הצורך לאספנות. בבקשה לפנות דרך אי מייל לחני דחוף!

18/12/2012 | 14:50 | מאת: תמר

חני שלום, האם ההודעה על הצורך בטיפול באמנויות עוד רלוונטית? מקווה שנמצא/ה המטפל המתאים. במידה ולא, לא ראיתי את כתובת המייל שלך לפניות.

18/12/2012 | 15:34 | מאת: חני

הי תמר אשמח לשוחח איתך ותודה על התגובה תוכלי גם ליצור קשר בסלולרי 0524427708 אשמח להפגש אני פנויה מחר או מחרתים בבוקר ב19 או 20 לדצמבר