מעוניינת בהצעת עבודה נהריה-קריות

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

08/02/2012 | 21:35 | מאת: ליאת

מחפשת עבודה בתור מזכירה רפואית של לי תעודה של משרד התמ"ת +תעודת בגרות אשמח לקבל תגובות למייל

10/02/2012 | 19:50 | מאת: !!!ניסיון עזרה

האם תוכלי להגיע לתפן או לכפר ורדים על בסיס יום יומי? קחי בחשבון שזו נסיעה של שעה באוטובוס? (לכל הפחות) אם אין לך רכב. אגב, את כותבת: " אשמח לקבל תגובות למייל" אך לא השארת כתובת מייל על מנת אוכל להפנות אלייך מעסיקים פוטנציאליים שאני מכיר באזור.

21/02/2012 | 14:35 | מאת: ליאת

המייל שלי [email protected] רק בבקשה שתקבל את הודעה תמחוק את המייל ודבר נוסף אשמח לקבל במהרה משרות ותודה מראש