דרושות אחיות לבית חוים סיעודי באשקלון

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

11/12/2011 | 14:51 | מאת: מירה

לבית אבות פרטי באשקלון דרושים/ות בדחיפות אחים/ות מעשים/ות וגם מוסמכים/ות. העבודה במשרה חלקית,משמרות גמישות. ניתן לעבוד כעבודה נוספת. תנאי שכר טובים למתאימים. לפרטים: 0545334053

26/12/2011 | 14:31 | מאת: לירז

שמעתי על הבית אבות הזה אם אני לא טועה בית אבות אחוזת הורים ההנהלה שם חדשה והיא הורידה את השם של הבית אבות איך עי" הורדת שכר והשכר לאחיות מאוד מאוד נמוך הרבה אחיות עזבו שם בעקבות השכר והתנאים הירודים ללא תמריצים וללא קרני הישתלמות תגידי אזה אחות מוסמכת שהיא מעריכה את עצמה תעבוד שם את צוחקת בכלל שאת מפרסמת את ההודעה . תגידי ליהודה שהוא חי בסרט ושימשיך כך הבית אבות הזה יתפרק בעוד מספר שנים .