מחפשת עבודה בתור מזכירה רפואית אחרי סטאג'/ פקידה

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

20/09/2011 | 20:54 | מאת: רחל אסיאו

שלום שמי רחל אסיאו אני בת 45 נשואה פלוס 2 , אני מחפשת עבודה בתור מזכירה רפואית או בתור פקידה, אני אומנם גרה בלוד, אבל מחפשת עבודה במרכז תל - אביב , רחובות , רמלה, שוהם, נס ציונה, ועוד, הניסיון שלי הוא שלוש שנים בתחום, יודעת לעבוד על מחשב, כולל תוכנות וורד, אקסל, אופיס, פאוור פויינט, ואאוט לוק, אינטרנט ואימליים, הדפסה עיוורת אנגלית, עברית, יודעת שפות: אנגית ברמה טובה מאוד, עברית, ספרדית, שפת אם, תורכית,

06/10/2011 | 10:22 | מאת: נטלי שלמה

היי רחל, אל תתאמצי יותר מידי בחיפושים בפורומים, זה לא יועיל לך יותר מידי... וזה בלי לפגוע בפורומים עצמם, פשוט הפלטפורמה היעילה ביותר היא אתרים של חיפוש עבודה, אתרי דרושים וכדומה. חפשי כאן: http://www.jobnet.co.il/ את המשרה שאת מחפשת, ותראי איך תוך זמן קצר חוזרים אלייך. גם אם לא אל תתייאשי, כי חיפוש עבודה זו עבודה בפני עצמה. בהצלחה!