מחפשת עבודה - בעלת תואר שני במנהל מערכות בריאות

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

19/03/2011 | 11:34 | מאת: טלי

בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר שני בבריאות הציבור ומנהל מערכות בריאות. בעלת נסיון בעבודה בחברת תרופות. מחפשת עבודה מיידית באזור השרון. [email protected]

14/11/2011 | 09:42 | מאת: שרון

היי. ראיתי את ההודעה שלך ורוצה לנצל את הרגע. ראיתי שלמדת מערכות בריאות ואני בדיוק בחיפושי מידע כלשהו בנוגע לתחום לימודים זה. במה אוכל לעבוד לאחר הסיום, מה לומדים בדיוק והאם זה לא קשה? הייתי רוצה ללכת להרצאה בנוגע לנושא הבריאות או הרפואה בארץ כלשהי על מנת לקבל יותר מידע.

14/11/2011 | 20:56 | מאת: שני

ב- 24 לנובמבר מתקיים כנס אריאל לבריאות שיעסוק באחד מנושאי הליבה של מערכת הבריאות בישראל: "בין צריכת שירותים לצריחת הצרכנים- המקרה של ההוצאה הפרטית לבריאות בישראל". הכנס יתקיים בכנסת בירושלים ובין הנושאים שידונו בכנס: האם לעודד או להגביל צריכה של שירותי הבריאות?, הוצאות החולה במערכת הבריאות, ועתיד הרפואה הציבורית בישראל. משתתפי הכנס הם מנהלי קופות חולים, קצין הרפואה הראשית של צה"ל, בכירי משרד הבריאות, יו"ר ההסתדרות הרפואית בישראל, אנשי ציבור ואקדמיה. ההשתתפות היא ללא תשלום אך יש צורך בהרשמה מוקדמת עד ה- 20 בנובמבר. להרשמה לשלוח שם מלא ומס' ת.ז. במייל הבא: [email protected] אשמח אם עזרתי!