משרת אח/ות לתחום הטיפול בפצעים קשיי ריפוי ירושלים

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

03/01/2011 | 11:24 | מאת: מאיה

לתפקיד המשלב טיפול קליני עם מכירות לבתי חולים, קופות חולים ומשתמשים אחרים דרוש אח/ות. דרישות התפקיד: אח/ות מוסמכים/ות. ניסיון של מספר שנים בבית חולים או בקהילה. תקשורת בינאישית גבוהה ויכולת עבודה בצוות. אסרטיביות ויכולת עמידה בלחצים. יכולת קריאה והבנה של טקסטים באנגלית. רשיון נהיגה חובה. דרוש/ה לאיזור ירושלים. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.

04/01/2011 | 11:30 | מאת: אינה

אני אחות מוסמכת.יש לי נסיון המבוקש.רציתי לדת יותר פרטים והלוקיישן של המקום.0546-369465

23/05/2011 | 18:45 | מאת: אביבה

האם זה עדיין אקטואלי ?

23/05/2011 | 20:16 | מאת: מאיה

תודה על פנייתך, אך התפקיד מאויש כרגע. בהצלחה.