מחפשת עבודה

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

31/10/2010 | 16:25 | מאת: ליאת

מחפשת עבודה בתור מזכירה רפואית באזור המרכז, בעלת תעודה מבית הספר להכשרה מקצועית "שרוטל, יש לי ידע נרחב בכל תוכנות האופיס,במחשב ובאינטרנט, ידע בהקלדה עיוורת.

10/02/2011 | 11:57 | מאת: מרפאת שיניים פרטית בחולון

שלום רב! מרפאת שיניים פרטית בחולון מחפשת מזכירה רפואית למשמרות : א' בוקר / ערב לסירוגין, ימים ב'-ה' משמרות ערב ויום ו' אחת לשבועיים/ שלושה, משרה מלאה. דרישות התפקיד: ניסיון מוכח במזכירות רפואית (מרפאות שיניים), ידע בתוכנות רפואיות: דוקטורס/ אופטימה Word, Excel וגישה שיווקית אשמח לקבל את קורות חייך. בברכה אירנה מנהלת שיווק