קורס אימון בריאות לאחים/יות

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

04/09/2010 | 19:26 | מאת: medicoach

נראה כי רק להמליץ לאנשים מה לעשות לא מספיק על מנת לחולל שינוי. בואו ללמוד כיצד להגדיל את היענות המטופל להמלצות הטיפול ולסייע ללקוחותיכם להטמיע אורח חיים בריא באמצעות שימוש בכלים אימוניים של בריאות ובנוסף לפתוח פתח להתמקצעות מרתקת כמאמנ/ת בריאות. נפתחים 3 מסלולים בבלינסון ובקפלן על ידי medicoach המובילה את תחום האימון בריאות בישראל. פרטים נוספים באתר www.medicoach.co.il או בטלפון 03-7313939

28/04/2011 | 18:36 | מאת: medicoach

נראה כי רק להמליץ לאנשים מה לעשות לא מספיק על מנת לסייע להם לחולל שינוי בהרגלי אורח חייהם. בואו ללמוד כיצד להגדיל את היענות המטופל להמלצות הטיפול ולסייע ללקוחותיכם להטמיע אורח חיים בריא באמצעות שימוש בכלים אימוניים של בריאות ובנוסף לפתוח פתח להתמקצעות מרתקת כמאמנ/ת בריאות. נפתח מסלול מס' 5 בביה"ס לסיעוד וולפסון החל מ 26 למאי 2011 מטעם medicoach המובילה את תחום האימון בריאות בישראל. פרטים נוספים באתר www.medicoach.co.il או בטלפון 03-7313939 052-7331929