הצעות עבודה מיידיות וישירות מצויינות !!

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

18/08/2010 | 10:19 | מאת: גליתה

שמי גלית ואני מאבחנת ועובדת בחברה שיש בה משרות מגוונות רבות לאחים ואחיות מעשיים ומוסמכים, ואף לאלו שעושים הסבה. מקומות העבודה שהינם חסויים מציגים שכר גבוה, תנאים מצויינים, אפשרות להשתתפות בשכר לימוד בהשלמה למוסמכות וכו'. משרות בוקר, משמרות ולפעמים רק משמרות ערב, לילה וסופ"ש. העובד נקלט ישירות בבתי אבות, קיבוצים, מוסדות שיקום וכו' ולא דרך כ"א !!!. לפרטים נוספים: [email protected] 153-48451922- פקס 052-3706715

31/08/2010 | 09:42 | מאת: דנה

האם יש משרה גם עבור זמכירה רפואית?

14/11/2010 | 10:50 | מאת: גליתה

ופחות בתחום האדמיניסטרציה. ישנם משרדים נוספים שיוכלו לסייע לך בתחום זה. בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה גלית

30/10/2010 | 22:36 | מאת: טלי

האם ישנם גם משרות בצפון במרפאות קיבוצים או מוסדות שיקום למיניהם אני אחות מוסמכת אקדמאית במידה ויש אשמח לקבל פרטים