שלום רב

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

31/07/2010 | 09:14 | מאת: יאנה

אחות מוסמכת, בעלת תואר ראשון ותואר שני בסיעוד (התמחות בגריאטריה), קורסים על בסיסיים וקורס בהדרכה קלינית. וותק מקצועי 13 שנה. מעוניינת בתפקיד מאתגר (בי"ח כללי/ גריאטרי/ שיקומי), ריכוז תחום.תודה.

01/08/2010 | 22:57 | מאת: רותם

הי יאנה אשמח לשוחח איתך קשר טלפוני ולהציע לך משרה מעניינת 050-2489510 רותם

20/09/2010 | 15:05 | מאת: יהודית

אם את עדיין מחפשת עבודה, אנו מחפשים אחות מוסמכת למחלקה לתחלואה כפולה שנפתחת בבית חולים פרטי בשרון. עבודה עם צוות רב מקצועי, מאתגרת. לפרטים נא ליפנות עם קורות חיים למייל ואוכל לתת לך פרטים נוספים. יהודית סגל