הצעות עבודה...:-)

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

16/05/2010 | 00:00 | מאת: גליתה

שמי גלית ואני מאבחנת ועובדת בחברה שיש בה משרות מגוונות רבות לאחים ואחיות מעשיים ומוסמכים, ואף לאלו שעושים הסבה. מקומות העבודה שהינם חסויים מציגים שכר גבוה, תנאים מצויינים, אפשרות להשתתפות בשכר לימוד בהשלמה למוסמכות וכו'. משרות בוקר, משמרות ולפעמים רק משמרות ערב, לילה וסופ"ש. העובד נקלט ישירות בבתי אבות, קיבוצים, מוסדות שיקום וכו' ולא דרך כ"א !!!. אני מנסה לצרף רשימת משרות אך זו הפעם הראשונה שאני כאן ומקווה שאצליח....)) לפרטים נוספים: [email protected] 153-48451922 052-3706715

16/05/2010 | 16:23 | מאת: שואל

גלית פעם ראשונה את כאן? נוסח זה הופיע גם ב-23/2/10, ובכובע שונה גם במרץ. אז מי את?

16/05/2010 | 17:56 | מאת: גליתה

שמי גלית ואלו הם פרטיי האמיתיים. אכן הצעתי את שירותי החברה להכניס עובדים ישירות למקומות עבודה מצויינים גם במרץ.. אנו עובדים עם קיבוצים, מוסדות שיקום ובתי אבות ומכניסים עובדים ישירות למשרות מצויינות אלו.. אשמח לשמוע מי ה"שואל" ואף לסייע.. בקיצור אני גם בנייד, גם במייל וגם בפקס.. בברכת יום מקסים גלית

24/05/2010 | 13:06 | מאת: רעננה

שירותי חיפוש בתחום רפואה,פסיכולוגיה,מדעי החיים במאגרי חיפוש מקצועיים ומתן אספקת מאמרים בטקסט מלא. שירות מקצועי ומיידי