חיפוש עבודה

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

09/05/2010 | 23:04 | מאת: אלנה

שלום רב! אני אחות מוסמכת, בעלת תואר ראשון בסיעוד, תואר שני בגרונטולוגיה וניהול בתי אבות. כעת עובדת כאחות ראשית במוסד לנפגעי הנפש, ובזמן הקרוב המוסד עובר לאיזור הדרום או יסגר עקב הפסקת מימון. אשמח לקבל הצעות עבודה לתפקיד ניהולי.

15/05/2010 | 23:45 | מאת: גליתה

אלנה שלום רב, יש לי מספר רב של משרות בתחום הסיעוד החל מאחיות ראשיות, אחראיות וכו'.. אני מאבחנת והחברה בה אני עובדת מסייעת לעובד להכנס ישירות למקומות העבודה שרלוונטיים ומתאימים לו. אנו עובדים עם קיבוצים, מוסדות שיקום ובתי אבות ואשמח לנסות לסייע . בכבוד רב גלית 052-3706715